Gevelbekleding

Tegenwoordig kiest de klant vaak voor makkelijk schoon te houden en duurzame gevelbekleding. Voor de bekleding kan er gekozen worden tussen verschillende producten van verschillende topmerken zoals: Eternit, Rockpanel, wienerbergen met elk hun eigen soort specialiteiten.

Buiten bekleding met kunststof en vezelcement, doen wij ook nog aan bekleding met hout! Voor bekleding met hout kiezen wij voor duurzame en makkelijk te onderhouden materialen zoals: Meranti, Ceder, Thermowood, Padoek.

Top Merken:

Eternit heeft een uitgebreid assortiment aan duurzame en milieuvriendelijke gevelbekledingsmaterialen.
Door de lichtgewicht voorzetgevel is het gemakkelijk te monteren en ideaal voor nieuwbouw en renovatie projecten.

Kwaliteitsproducten van Eternit:

- Equitone - Cedral

De producten van Rockpanel maken uw gevel en daklijn helemaal compleet. De panelen zijn gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden, ook zijn ze veelzijdig en tijds besparend. Misschien wel de beste keuze!

- Doe inspiratie op bij Rockpanel

Met de steenstrips van Wienerbergen is geen een muur meer te onscheiden van een muur met keramische bakstenen. Naast het makkelijk plaatsen van de steenstrips houd u ook nog een ruimte over. Door te werken met steenstrips onstaan er geheel nieuwe mogelijkheden voor nieuwbouw en renovaties van uw gevel.

- Kies nu zelf je gevelstenen!

De laatste tijd worden er veel gevels bekleed met hout, het geeft natuurlijk ook een warme en natuurlijke uitstraling. Buiten De uitstraling is hout ook een hele hoge isolatiewaarde voor uw huis. Bij het kiezen van het hout moet u natuurlijk wel op de levensduur van het hout letten.

- Wat is uw soort hout ?

Uw huis zo goed mogelijk isoleren ? doet dit met de hoge kwaliteit Utherm producten van Unilin. Doordat we langs buiten ook de isolatie aan kunnen brengen hoeven we niet aan uw binnenafwerking te komen. Ideaal voor dak en gevel isolatie!

Kwaliteitsproducten van Unilin:

- Utherm